Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Oldalainkat 51 vendég és 0 tag böngészi

  • Céges-tudakozó, Cégtudakozó, Országos céges adatbázis

Adatbázisunkban szereplő cégek legfontosabb adatait szaknévsor szerűen állítottuk össze. Ebben bárki gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a számára szükséges szolgáltatást nyújtó vállalkozást. Szolgáltatói oldalról ebbe az internetes szaknévsorba nagyon egyszerű bekerülni. Erre többféle lehetőséget kínálunk.

 

1. Ingyenes regisztráció. Mindazokat a fontos információkat tartalmazza, mely az Ön vállalkozásának bemutatására szolgálnak. Tartalmaz egy saját belső oldalt, melyben szerepelnek cégének legfontosabb adatai. Ehhez kapcsolódik egy tetszőleges tartalmú szöveges rész , melyben bővebben megadhatja vállalkozásának profilját, felsorolhatja referenciáit és mindehhez képeket is mellékelhet. (max. 5.)  A regisztráció során kulcsszavakat adhat meg, mellyel oldalunkon a kereső szolgáltatást használók pontosabban és gyorsabban találhatják meg cégének bemutatkozó oldalát. Ezt az összeállítást azoknak szánjuk, akiknek fontos a megjelenés, de az ezzel járó költségeket minimalizálni szeretnék.

2. Magában foglalja az első csomagot, és egy plusz szolgáltatást is tartalmaz. Ez az oldalunkon működő keresőszolgáltatás találati listájában történő magasabb helyezést jelenti. Ha Önnek fontos, hogy vállalkozása a keresés során egy tevékenységi körben az elsők közt jelenjen meg, válassza ezt a csomagot. Munkatársaink telefonon történő egyeztetés során bővebb információkkal tudnak szolgálni a pozíciók működéséről és azok árairól.

3. Ez a legmagasabb szintű szolgáltatási összeállításunk. Magában foglalja az 1. és 2. szolgáltatásokat és lehetőséget biztosít animált, vagy grafikus reklámblokk elhelyezésére a weboldalunkon. Önnek  meg kell határoznia, hogy az ceges-tudakozo.hu oldalán hol szeretne hirdetésével megjelenni. El kell döntenie, hogy a reklámblokkot weboldalunk melyik részére, és mekkora méretben szeretné elhelyezni.

 

ÍGY IS RÁNK TALÁLHAT:  Céges-tudakozó, CÉGTUDAKOZÓ,Országos céges adatbázis, sárga oldalak, céges tudakozó, cégtudakozó,cégkereső, cégadatbázis, szaknévsor, tudakozó , cég információ, yellowpages, aranyoldalak