Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Oldalainkat 283 vendég és 0 tag böngészi

  • Céges-tudakozó, Cégtudakozó, Országos céges adatbázis

     Céges-tudakozó, Cégtudakozó, Országos céges adatbázis, sárga oldalak céges tudakozó, cégtudakozó,cégkereső, cégadatbázis, szaknévsor, tudakozó , cég információ, yellowpages, aranyoldalak

    Adatbázisunkban szereplő cégek legfontosabb adatait szaknévsor szerűen állítottuk össze. Ebben bárki gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a számára szükséges szolgáltatást nyújtó vállalkozást. Szolgáltatói oldalról ebbe az internetes szaknévsorba nagyon egyszerű bekerülni. Erre többféle lehetőséget kínálunk.

    Lehetőség van ingyenes regisztrációra és saját cégadatok rögzítésére. A cégadatmegadás mindazokat a fontos információkat tartalmazza, mely az Ön vállalkozásának bemutatására szolgálnak. Tartalmaz egy saját belső oldalt, melyben szerepelnek cégének legfontosabb adatai. Ehhez kapcsolódik egy tetszőleges tartalmú szöveges rész , melyben bővebben megadhatja vállalkozásának profilját, felsorolhatja referenciáit és mindehhez képeket is mellékelhet. (max. 5.) A regisztráció során kulcsszavakat adhat meg, mellyel oldalunkon a kereső szolgáltatást használók pontosabban és gyorsabban találhatják meg cégének bemutatkozó oldalát.Ezt az összeállítást azoknak szánjuk, akiknek fontos a megjelenés, de az ezzel járó költségeket minimalizálni szeretnék.

Szabályzat

A Hirdetési Szabályzat tartalmazza http://orszagoscegtudakozo.hu/ mint szolgáltató („Szolgáltató”) által üzemeltetett http://orszagoscegtudakozo.hu/ weboldal Országos cégtudakozó hirdetési felületének használatára vonatkozó általános előírásokat. 

A Hirdető kijelenti, hogy a megadott adatok és a hirdetések tartalma a valóságnak megfelel, és nem sérti harmadik személyek jogait.

A Hirdető tudomásul veszi, hogy amennyiben az elektronikus regisztrációs űrlapon valótlan adatokat, vagy nem a saját adatait adta meg, a Szolgáltató időszakosan vagy véglegesen kizárhatja a szolgáltatásokból.

A hirdetések szövegében az általánosan elfogadott netikett irányelvei követendők, kerülendő a csupa nagybetűvel írt hirdetési szöveg és rövid leírás, kivéve, ha az adott szó írásmódja megkívánja (pl. mozaikszavak), valamint kerülendő a speciális karakterek használata (! * / „ stb. ). A hirdetésben szereplő képeknek a hirdetett szállásokat kell ábrázolniuk. A hirdetések szövegét és képeit tilos más hirdetőktől, vagy más weblapokról másolni, mert azokat szerzői jog védi.

A Szolgáltató a hibás hirdetéseket moderálja. Moderálás: hirdetések utólagos formai és tartalmi szempontú korrekciója, mely magában foglalja a törlést, a Felhasználó jogainak korlátozását, illetve a Felhasználó időszakos vagy végleges letiltását is. 

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy:

a nem szállásokra vonatkozó

a netikett szabályaival ellentétes

a nem a hirdető saját fotóit tartalmazó

a jó erkölcsbe ütköző

jogi szempontból aggályos

hirdetéseket törölje.

A Szolgáltató fenntartja továbbá jogát bármely felhasználó kizárására, vagy bármely tartalom, információ törlésére, amely értelmezése szerint ellenkezik az apróhirdetési oldal rendeltetésszerű használatával vagy ezen Hirdetési Szabályzattal szabályzatával ellentétesnek minősül.

A hirdetések szöveges részében (a címben és a leírásban) csak a hirdetett szállással kapcsolatos információk szerepelhetnek. Weblinkek, e-mail címek, címek és telefonszámok megjelentetése a hirdetések leíró részében tilos. A Szolgáltató fenntartja a jogot a nem megfelelő tartalmak törlésére.

Duplikált hirdetés: duplikált hirdetésnek akkor nevezzük a hirdetést, ha ugyanaz a regisztrált hirdető ugyanazt a szállást többször is hirdeti az adatbázisban. A duplikációk a http://orszagoscegtudakozo.hu/ oldal kezelhetőségét, a szállások kínálatának átláthatóságát rontják. Ezért a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a duplikált hirdetéseket és a szabálysértő hirdető összes hirdetését első figyelmeztetésre deaktiválja. Ez után a Hirdetőnek lehetősége van a hiba javítására és a hirdetések aktiválására. Amennyiben a Hirdető újabb duplikálást követ el, úgy egy figyelmeztető levél kiküldésével egyidőben összes hirdetése törlésre kerül. Ha ezt követően ugyanazzal a felhasználónévvel újra duplikált hirdetéseket ad fel, akkor a regisztrációja tiltásra kerül.

Hirdetést újra feladók: Tilos az oldalon a hirdetések törlése és újra feladása. Ezzel a hirdető rontja más hirdetések kilistázási esélyeit, és az "új" felirattal való megjelölés értelmét. Az újra feladók hirdetéseit a Szolgáltató először deaktiválja, majd törli.  A hirdető regisztrációja a harmadik figyelmeztetéssel egyidőben tiltásra kerül.

 A http://orszagoscegtudakozo.hu/ oldalon egy regisztrációval mindössze egy felhasználói fiók kezelhető. 

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Szabályzatban foglaltak ellen rendszeresen vétő Felhasználók jogait korlátozza, illetve a Felhasználót időszakosan vagy véglegesen letiltsa. 

Az egyszeri hirdetés kiemelések, illetve havidíjas megjelenések árlistájában feltüntetett árak bruttó árak, melyek 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

A megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató a Hirdető befizetésének beérkezését követő egy munkanapon belül aktiválja.

Amennyiben a Hirdető deaktiválja egyszeri hirdetés kiemeléssel kiemelt hirdetését, az a már megrendelt kiemelés lejárati dátumát nem befolyásolja. 

 A Szolgáltató fenntartja jogát a jelen Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására.

ÍGY IS RÁNK TALÁLHAT:  Céges-tudakozó, CÉGTUDAKOZÓ,Országos céges adatbázis, sárga oldalak, céges tudakozó, cégtudakozó,cégkereső, cégadatbázis, szaknévsor, tudakozó , cég információ, yellowpages, aranyoldalak