Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Oldalainkat 52 vendég és 0 tag böngészi

  • Céges-tudakozó, Cégtudakozó, Országos céges adatbázis

A http://www.ceges-tudakozo.hu weboldal megnyitásával Ön az alábbi feltételeket elfogadja. Ha a feltételekkel nem ért egyet, kérjük ne nyissa meg weboldalunkat.

A http://www.ceges-tudakozo.hu weboldalunkat Ön kizárólag saját felelősségére használhatja.

A http://www.ceges-tudakozo.hu weboldalunk kívülálló felektől származó, tájékoztató jellegű információkat tartalmaznak. Az Ön felelőssége hogy a weboldalunkon található adatokat, információkat, linkeket, hivatkozásokat ellenőrizze, mielőtt felhasználná azokat. Társaságunk nem felel azokért a veszteségekért, költségekért és károkért amelyek ahttp://www.ceges-tudakozo.hu weboldal használatával összefüggésbe hozhatóan keletkeznek.

Társaságunk nem felel a http://www.ceges-tudakozo.hu weboldalunkon található linkeken elérhető internetes oldalak, weboldalak tartalmáért sem. Ön a saját kockázatára látogatja meg a weboldalunkon található linkeken elérhető internetes oldalakat és weboldalakat, használja bármelyik terméket vagy veszi igénybe bármelyik szolgáltatást.

A http://www.ceges-tudakozo.hu weboldalunkon elérhetővé tett tartalom tekintetében Társaságunk az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően jár el. A jogszabályt sértő információról történő tudomásszerzése esetén a 13. § szerint intézkedik az adott információ és az információra mutató link eltávolításáról.

A http://www.ceges-tudakozo.hu weboldalunkon elhelyezett tartalom a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerinti védelem alatt áll.

A http://www.ceges-tudakozo.hu weboldalunk használata során a Társaságunk tudomására jutott személyes adatok kezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései vonatkoznak.


ÍGY IS RÁNK TALÁLHAT:  Céges-tudakozó, CÉGTUDAKOZÓ,Országos céges adatbázis, sárga oldalak, céges tudakozó, cégtudakozó,cégkereső, cégadatbázis, szaknévsor, tudakozó , cég információ, yellowpages, aranyoldalak