Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Oldalainkat 44 vendég és 0 tag böngészi

  • Céges-tudakozó, Cégtudakozó, Országos céges adatbázis

     Céges-tudakozó, Cégtudakozó, Országos céges adatbázis, sárga oldalak céges tudakozó, cégtudakozó,cégkereső, cégadatbázis, szaknévsor, tudakozó , cég információ, yellowpages, aranyoldalak

    Adatbázisunkban szereplő cégek legfontosabb adatait szaknévsor szerűen állítottuk össze. Ebben bárki gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a számára szükséges szolgáltatást nyújtó vállalkozást. Szolgáltatói oldalról ebbe az internetes szaknévsorba nagyon egyszerű bekerülni. Erre többféle lehetőséget kínálunk.

    Lehetőség van ingyenes regisztrációra és saját cégadatok rögzítésére. A cégadatmegadás mindazokat a fontos információkat tartalmazza, mely az Ön vállalkozásának bemutatására szolgálnak. Tartalmaz egy saját belső oldalt, melyben szerepelnek cégének legfontosabb adatai. Ehhez kapcsolódik egy tetszőleges tartalmú szöveges rész , melyben bővebben megadhatja vállalkozásának profilját, felsorolhatja referenciáit és mindehhez képeket is mellékelhet. (max. 5.) A regisztráció során kulcsszavakat adhat meg, mellyel oldalunkon a kereső szolgáltatást használók pontosabban és gyorsabban találhatják meg cégének bemutatkozó oldalát.Ezt az összeállítást azoknak szánjuk, akiknek fontos a megjelenés, de az ezzel járó költségeket minimalizálni szeretnék.

Telefon:: +36 20 217 6000
Honlap: www.amegahutes.hu/hutohaz-szendvicspanel-szereles.html
Térkép:
Email:: Email:: amegaszerviz@t-online.hu

Információk

Cégünk már több mint 10 éve jelen van a piacon - fő profilunk a hűtéstechnikai berendezések tervezése, kivitelezése és szervizelése.

Szolgáltatásaink közé sorolható a hűtőházak generál kivitelezése, az élelmiszerraktár hűtés technológia, a műjégpálya építés, hűtőkamra telepítés, gyógyszerhűtők készítése, húsfeldolgozó üzemek létesítése, légtechnikai telepítés, távfelügyelet és szivárgásvizsgálat, hűtéstechnikai korszerűsítés, szervizszolgálat és betonfúrás, födém áttörés.
Nagyberuházások mellett vállaljuk a kisebb, egyéni vállalkozások beruházásait is. Garanciát vállalunk az általunk telepített modulokra - kiemelt figyelmet fordítunk karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleink számára.
A megelőző karbantartást javasoljuk minden ügyfelünk számára, hogy kivédésre kerüljenek a nagyobb volumenű problémák. Korszerűsítésünk kiterjed a már meglévő hűtőrendszerekre, hatékonyságuk növelése érdekében.
3200
Település:: Gyöngyös
Cím: Egri út 30.
Amega Hűtőmester Kft.

ÍGY IS RÁNK TALÁLHAT:  Céges-tudakozó, CÉGTUDAKOZÓ,Országos céges adatbázis, sárga oldalak, céges tudakozó, cégtudakozó,cégkereső, cégadatbázis, szaknévsor, tudakozó , cég információ, yellowpages, aranyoldalak