Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Oldalainkat 73 vendég és 0 tag böngészi

  • Céges-tudakozó, Cégtudakozó, Országos céges adatbázis

     Céges-tudakozó, Cégtudakozó, Országos céges adatbázis, sárga oldalak céges tudakozó, cégtudakozó,cégkereső, cégadatbázis, szaknévsor, tudakozó , cég információ, yellowpages, aranyoldalak

    Adatbázisunkban szereplő cégek legfontosabb adatait szaknévsor szerűen állítottuk össze. Ebben bárki gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a számára szükséges szolgáltatást nyújtó vállalkozást. Szolgáltatói oldalról ebbe az internetes szaknévsorba nagyon egyszerű bekerülni. Erre többféle lehetőséget kínálunk.

    Lehetőség van ingyenes regisztrációra és saját cégadatok rögzítésére. A cégadatmegadás mindazokat a fontos információkat tartalmazza, mely az Ön vállalkozásának bemutatására szolgálnak. Tartalmaz egy saját belső oldalt, melyben szerepelnek cégének legfontosabb adatai. Ehhez kapcsolódik egy tetszőleges tartalmú szöveges rész , melyben bővebben megadhatja vállalkozásának profilját, felsorolhatja referenciáit és mindehhez képeket is mellékelhet. (max. 5.) A regisztráció során kulcsszavakat adhat meg, mellyel oldalunkon a kereső szolgáltatást használók pontosabban és gyorsabban találhatják meg cégének bemutatkozó oldalát.Ezt az összeállítást azoknak szánjuk, akiknek fontos a megjelenés, de az ezzel járó költségeket minimalizálni szeretnék.

Telefon:: 06704571151
Honlap: creativepro.agency
Email:: Email:: balogh@creativepro.agency

Információk

Rendezvényügynökségünk a visegrádi négyek országában: Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon van jelen.
Ügyfeleinket magas színvonalon szolgáljuk ki event marketing, event management és live marketing területen, tevékenységünk a teljes rendezvénypalettát lefedi. Legyen szó családi napról, konferenciáról, több napos incentive eseményről, kreatív sajtótájékoztatóról, workshopokról, dolgozói vagy ügyfél rendezvényekről, bármely területen segítséget tudunk nyújtani a szervezésben, akár az esemény komplex megszervezéséről, akár csak részfeladatról van szó.
1021
Település:: Budapest
Cím: Széher út 21/b.
Creative Pro (HU) Kft.

ÍGY IS RÁNK TALÁLHAT:  Céges-tudakozó, CÉGTUDAKOZÓ,Országos céges adatbázis, sárga oldalak, céges tudakozó, cégtudakozó,cégkereső, cégadatbázis, szaknévsor, tudakozó , cég információ, yellowpages, aranyoldalak